Opozicija otkrila svoje pravo lice: Koriste tragediju kako bi na nasilan način zaseli u fotelje

20.05.2023

20:10

0

Pod parolom "borbe protiv nasilja", a nakon dve tragedije koje su se dogodile početkom meseca deo opozicije je opet pokušao da prikupi neki jeftin politički poen

Opozicija otkrila svoje pravo lice: Koriste tragediju kako bi na nasilan način zaseli u fotelje
Copyright Printscreen

U Beogradu su građani i ovog petka trpeli maltretiranje dela opozicije koji je organizovao protest ispred Skupštine Srbije, a zatim i, stvarajući saobraćajni kolaps, blokirao auto-put na Novom Beogradu.

Pod parolom "borbe protiv nasilja", a nakon dve tragedije koje su se dogodile početkom meseca deo opozicije je opet pokušao da prikupi neki jeftin politički poen. 

Ipak na samom kraju šetnje građani su shvatili koliko su izigrani jer su ih opozicionari pozvali da i tokom noći nastave blokadu auto-puta i postave šatore, a onda su se sa protesta pokupili i otišli, a ostavili one koje su pozvali na blokadu. 

Printscreen/YouTube
 

 

- Otišla Biljana, poslanica.. Otišao Zelenović... Napustili nas političari koji su nas zvali i organizovali ovo - rekli su pojedini građani.

Tuče, alkoholisani i napadi na policiju

Inače, sam protest su obeležile nemile scene - alkoholisani ljudi, tuča Sava Manojlovića i drugog učesnika protesta, pa i napad na policiju.

Pojedini su nosili i motke, iako je reč o protestu protiv nasilja.

Posebno je mnoge zgrozio snimak na kojem se vidi kako Manojlović šutira drugog učesnika protesta.

Tukli su se i na drugom mestu učesnici protesta kada je nekoliko učesnika je povređeno, a morala je da interveniše i Hitna pomoć.

Ni pojedini policajci nisu bolje prošli.

Napadnut je saobraćajac koji je regulisao saobraćaj jer je upravo zbog protesta nstao haos na ulici. 

On se našao se na udaru pijanaca koji su ga vređeli i napadali dok je, kako se vidi i na snimku, uradio kako bi smirio tenzije.

 Podrška opoziciji stigla je i od privremenih prištinskih vlasti, ali i iz Hrvatske i Federacije Bosne i Hercegovine.

To samo govori u prilog činjenici da su strani faktori umešani u celu ovu ujidurmu.

Pozivali na ubistvo predsednika, cilj im samo fotelja

Inače, prethodnih dana opozicionari su više puta pozivali na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i progon svih koji se s njima ne slažu, a sada su u nedostatku protivnika počeli da se biju međusobno.

Printscreen
 

 

To nam pokazuje da se radi o nasilnicima kojima je jedini cilj da zasednu u fotelje i to po svaku cenu. 

Ono što je evidentno je da je većina učesnika protesta prisustvovala skupu zato što su protiv nasilja, a ne zato što podržavaju Đilasa, Mariniku, Ćutu ili Jeremića. 

O tome najbolje svedoče reči jednog od šetača:

- Vidim da su sve isti šatori i podmetači. Neko se “istalio” za pare da to napravi... Da li ti i ja imamo pare da kupujemo šatore!? Ovo je najveće poniženje koje pamtim, da nas je neko na takav način ponizio! Da nam ovcu nacrta sa crvenom mašnicom.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike