Od tuča, preko blokade do divljanja i poziva na linč: Opozicija ponovo maltretirala pristojnu Srbiju (FOTO/VIDEO)

20.05.2023

07:10

0

Tokom ovog protesta bilo je svega - zaustavljanja saobraćaja u glavnim saobraćajnicama u gradu, tuče, mnogo alkohola, divljanja, poziva na linč... svega suprotnog od onoga što je navodan protest protiv nasilja

Od tuča, preko blokade do divljanja i poziva na linč: Opozicija ponovo maltretirala pristojnu Srbiju (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen

Drugi put u nedelju dana opozicija je blokirala Beograd i skrivajući se iza takozvanog protesta "protiv nasilja" na ulicama glavnog grada pokazala da joj je jedini cilj dolazak na vlast.

Tokom ovog protesta bilo je svega - zaustavljanja saobraćaja u glavnim saobraćajnicama u gradu, tuče, mnogo alkohola, divljanja, poziva na linč... svega suprotnog od onoga što je navodan protest protiv nasilja.

Savo Manojlović šutirao drugog opozicionara

Opozicioni političar Savo Manojlović je na političkom protestu, koji se održava pod parolom navodne "borbe protiv nasilja", šutirao drugog učesnika protesta.

Kako se vidi na snimku došlo je do tuče, nakon čega je Manojlović šutirao drugog učesnika protesta.

Tukli su se i na drugom mestu učesnici protesta kada je nekoliko učesnika je povređeno, a morala je da interveniše i Hitna pomoć.

Pijani napali policiju

Gupa pijanih opozicionara napala je saobraćajnog policajca koji je obavljao svoj posao, pokušavajući da reguliše saobraćajni haos koji je nastao zbog protesta opozicije.

On se našao se na udaru pijanaca koji su ga vređeli i napadali dok je, kako se vidi i na snimku, uradio kako bi smirio tenzije.

Ćuta priznao: "Nismo se okupili samo protiv ubijene dece"

Jedan od organizatora blokada, Aleksandar Jovanović Ćuta, u izjavi za tajkunski N1 rekao je da je okupljenima svega preko glave, i da se nisu okupili samo protiv ubijene dece

Na tzv. protest "protiv nasilja" doneo motku

Da je naziv "Srbija protiv nasilja" samo fraza, iza koje se krije namera za izazivanje nereda u zemlji demonstranti su dokazali kada se među sledbenicima našao i čovek koji je na protest došao sa motkom.

Printscreen
 

Na opasni predmet niko nije reagovao, a ovo im nije strano s obzirom da su skloni nasilju, te da su svojevremeno na RTS upali ni manje - ni više, nego sa motornom testerom.

Neskriveni napad na SPC

Okupljeni među demonstrantima nisu ni skrivali da im je uz predsednika Vučića meta niko drugi do poglavar SPC. Na pitanje reportera tajkunske N1 zbog čega su na ulicama ovog petka, jedna od učesnica tzv. protesta protiv nasilja rekla je:

"Zbog svega, ali sad se pridružio i patrijarh! Imitacija! KATASTROFA!"

Nasilnici žele samo fotelju

Sve što se dešavalo danas samo pokazuje kako izgleda opoziciona "borba" protiv nasilja. Prethodnih dana opozicionari su više puta pozivali na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i progon svih koji se s njima ne slažu, a sada su u nedostatku protivnika počeli da se biju međusobno.

To pokazuje da se radi o nasilnicima kojima je jedini cilj da zasednu u fotelje po svaku cenu. S obzirom da ne mogu na legalan način da dođu na vlast, oni sada pokušavaju da pokrenu obojenu revoluciju, a utome im stiže podrška od privremenih prištinskih vlasti i iz Hrvatske.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike