"Zanemeo sam od poruka koje šalje opozicija": Ministar Vučević o protestu protiv nasilja - skupljaju političke poene na tragediji (VIDEO)

08.05.2023

19:57 >> 20:28

0

- Primer beščašća, odsustva elementarne pristojnosti i pijeteta prema žrtvama i njihovim porodicama - naglasio je ministar

"Zanemeo sam od poruka koje šalje opozicija": Ministar Vučević o protestu protiv nasilja - skupljaju političke poene na tragediji (VIDEO)
Miloš Vučević - Copyright Instagram printscreen

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da smo svašta imali u Srbiji od uvođenja višestranačja, ali da neko koristi ovakvu tragediju radi postizanja političkih poena, radi borbe za fotelje i puku vlast, to nismo videli i do sada imali.

- Zanemeo sam od poruka koje šalje opozicija u protestu "protiv nasilja". Ljudi kao da su ostali bez razuma pa pozivaju na ubistvo Vučića. Кao roditelj sam zgrožen ovim što vidim, kao političar sam zgranut da ova banda zarad nekog prljavog novca koristi bol porodica koje su ostale bez voljenih u bezumnom nasilju. Ja bukvalno ne mogu da verujem šta gledam. Ne mogu ni da imenujem ove nitkove. Iz opozicije je danas isplivao najveći i najgori ljudski talog. Žao mi je što Srbija proživljava ovakve nemile scene kad je najranjivija - poručio je ministar Vučević.

- Primer beščašća, odsustva elementarne pristojnosti i pijeteta prema žrtvama i njihovim porodicama - rekao je ranije ministar, komentarišući najavljeni protest opozicije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike