Petković Velji: Neće vam proći izazivanje haosa i nasilja na severu Kosova!

01.04.2023

21:30

0

Petković je poslao poruku nakon što je šef kabineta predsednice tzv. Kosova Vojse Osmani, Bljerim Velja na Tviteru naveo da uhapšeni Srbin ima "kriminalnu prošlost"

Petković Velji: Neće vam proći izazivanje haosa i nasilja na severu Kosova!
Petar Petković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je večeras da Prištini neće proći pokušaji da izazove haos i nasilje na severu Кosova.

Petković je to poručio nakon što je šef kabineta predsednice tzv. Kosova Vojse Osmani, Bljerim Velja na Tviteru naveo da uhapšeni Srbin ima "kriminalnu prošlost", uz pominjanje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića.

- Ohrabrio se Bljerim Velja da pomene Milana Radoičića na Tviteru, toliko je ‘hrabar’. Sve bi dao da bar u svom kućnom savetu ima ugled i poštovanje kakve Radoičić ima među svim Srbima na КiM. Pusti snovi malog službenika iz Prištine - napisao je Petković na Tviteru.

 

 

- Neće vam proći da izazovete haos i nasilje na severu КiM - naglasio je Petković.

Podsetimo,  direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće sutra konferenciju za medije u Pres sali Vlade Srbije.

Kako je najavljeno iz Kancelarije za KiM, konferenciji predviđenoj za 11 sati, prisustvovaće i predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Kancelarija za KiM i Srpska lista oštro su večeras kritikovale privremene prištinske institucije zbog hapšenja M.B. (36) srpske nacionalnosti u Kosovskoj Mitrovici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike