Održana Izborna skupština GO SNS Novi Sad: Spektakularna proslava, himna, konfete i poruke za budućnost (FOTO)

29.03.2023

21:24

0

Autor: 24sedam

Ponosan sam što smo sa Vučićem na čelu najdosledniji u odbrani i čuvanju naše Srbije - poručio je Miloš Vučević

Održana Izborna skupština GO SNS Novi Sad: Spektakularna proslava, himna, konfete i poruke za budućnost (FOTO)
Copyright Gradske info

Na trećoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, održanoj 27. marta, ministar odbrane Miloš Vučević jednoglasno je izabran za novog predsednika Gradskog odbora SNS-a Novog Sada na čijoj poziciji će zastupati interese stranke i njenih članova.

Poručio je da je veoma ponosan što je po treći put jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu, a da govor nije mogao da pripremi jer su ga emocije okupirale.

- Od svega što sam rekao pred svim važnim saradnicima, posebno ističem da sam i dalje kao "zapeta puška" da na tom mestu delim sa svojim prijateljima iz stranke i dobro i loše. A posebno želim svima da zahvalim na ukazanom poverenju koje ću, obećavam, i ovaj put opravdati - objavio je na svom Instagram profilu.

 

 

Stranka ove godine slavi 15 godina, a Vučević je tim povodom rekao da će se usavršavati da i u vremenu pred nama odgovori na opšte, stranačke i državne prioritete.

- Ponosan sam što smo sa Vučićem na čelu najdosledniji u odbrani i čuvanju naše Srbije i što svi radimo na tome da dosegnemo savršenstvo, da dovodimo nove kadrove i pružamo priliku svakome da se dokaže. Živeli i veliko hvala! - poručio je Miloš Vučević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike