Vučić o nalogu za hapšenje Putina: "Ode svet, samo da mi ne odemo za njim"

17.03.2023

17:33

1

Tokom obilaska, Vučić je na telefonu video obaveštenje da su sudije Međunarodnog krivičnog suda u Hagu izdale nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina povodom zločina u Ukrajini

Vučić o nalogu za hapšenje Putina: "Ode svet, samo da mi ne odemo za njim"
vučić (2) - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra ujutru, tokom njegovog boravka u Ohridu, biti održana sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

Vučić je tokom obilaska novog objekta PU "Poletarac, objekat "Kockica 2" u Rumi, rekao svom saradniku da zove ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da sazove sednicu Biroa.

- Nešto su ovi zabrinuti, šta im je, ne znam ni sam - rekao je Vučić u jednom trenutku tokom obilaska objekta zajedno sa novinarima.

Tanjug/Printscreen
 

Tokom obilaska, Vučić je na telefonu video obaveštenje da su sudije Međunarodnog krivičnog suda u Hagu izdale nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina povodom zločina u Ukrajini.

Kako je naveo, sumnja se na protivpravni transfer ukrajinske dece u Rusiju i protivpravni transport ljudi iz Ukrajine u Rusiju.

- Ode svet, samo da mi ne odemo za njim. Taman sam mislio da ima lepih vesti. Samo da izbegnemo i da ne ide sve po našoj glavi - rekao je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike