Jeremićevu svojevremeno napastvovao ministar iz vlade DS, sad se oglasila zbog Pajtićevog uhapšenog saradnika: To delo je za svaku osudu!

14.03.2023

20:25

0

Autor: 24sedam

Ona kaže da novinari posebno treba da se pozabave političarima, jer su moćni

Jeremićevu svojevremeno napastvovao ministar iz vlade DS, sad se oglasila zbog Pajtićevog uhapšenog saradnika: To delo je za svaku osudu!
Jovana Jermeić - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić doživela je seksualno napastvovanje sa 23 godine, a to je tek nedavno odlučila da podeli s javnošću jer, kako je rekla, danas nema dokaze a tada ju je bilo strah jer je nasilnik bio moćnik iz Demokratske stranke.

Upravo zbog tog jezivog iskustva, Jovana se oglasila za 24sedam povodom slučaja silovane devojke iz Kule, za koje je optužen nekadašnji funkcioner DS Srđan Egić.

ATAImages/ A.A./Printscreen/K1
Bojan Pajtić i Srđan Egić

- Svi smo svedoci šta se sve dešava. Ja sam tu temu obrađivala i jutros u emisiji. Ako je to tačno, onda je takvo delo za svaku osudu. Nijedan muškarac nema prava da se tako ponaša, već jedino što mora jeste da leči svoju seksualnu devijaciju, u kojoj god da je neko partiji, pa i stranački drugovi da se oglase o tome. Zato i novinari treba da pišu više o tome, da se posebno pozabave političarima, jer oni imaju moć, a žene koje maltretiraju se boje - kaže Jeremićeva. Ona ističe da kada je iznela istinu o svom slučaju od pre mnogo godina, da su joj brojne žene posle toga pisale.

- Ljudi nisu ni svesni da mnoge žene prolaze pakao. Ako sam ja doživela strahotu, zamislite šta doživljavaju tek druge žene i ćute o tome jer ne smeju da kažu pošto se radi o moćnicima. Muškarac mora da bude džentlmen, a ne napasnik i vrlo je važno da prepozna da ukoliko ima problem, bude svestan da treba ode da potraži pomoć - rekla je ona komentarišući slučaj funkcionera DS, te dalje govoreći na tu temu istakla da muškarci srljaju u devijantnost, da ih više ne uzbuđuju normalne stvari, nego sve doživljavaju kroz devijace, a ne idu da se leče.

Podsetimo, nekadašnji funkcioner Demokratske stranke i veoma blizak saradnik Bojana Pajtića, Srđan Egić (42), uhapšen je u Novom Sadu pod sumnjom da je silovao devojku iz Kule (21), te mu je određen pritvor do 30 dana. Kako je navedeno, pritvor mu je određen po tri osnova - opasnost od bekstva, uticaj na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

decijeselo.org.rs
Srđan Egić i Bojan Pajtić

Međutim, iako je nekad bio na čelu DS, te je blizak saradnik sa Egićem, Pajtić se na ovu gnusnu i uznemirujuću temu nije oglasio, već ćuti o hapšenju Egića za silovanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike