Ministar Vučević na sajmu vojne opreme u Abu Dabiju: Jaka vojska je garant da nismo laka meta (FOTO)

20.02.2023

12:16

0

Autor: I.K.

Ministar je prisustvovao otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja “IDEX”, na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Srbije

Ministar Vučević na sajmu vojne opreme u Abu Dabiju: Jaka vojska je garant da nismo laka meta (FOTO)
Ministar Vučević i predsednik Vučić na sajmu vojne opreme u Abu Dabiju - Copyright Instagram/milosvucevic_odbrana

Potpredsednik vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem, otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja “IDEX”, na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Srbije.

-Srbija će nastaviti da ulaže u odbrambenu industriju. Naša vojska je neuporedivo snažnija nego što je bila, ali mora da bude mnogo jača, jer to je jedini garant jake Srbije, to je garant da nismo laka meta, ocenio je ministar Vučević uz fotografije naoružanja i opreme kojima se Srbija predstavlja na jednom od najznačajnijih sajmova naoružanja u svetu.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije najavio je ogromna ulaganja u vojsku i pozvao još jednom mladiće i devojke da se prijave na konkurs za 5.000 specijalaca te ponovio da će osnovna plata biti 220.000 dinara a na to će ići redovni bonusi za prekovremeni rad, noćni rad, rad za praznike, teren i ostalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike