Petrović: Pretnje smrću upućene predsedniku Vučiću su dokaz koliko su opterećeni mržnjom prema njemu

15.02.2023

20:25

0

Autor: 24sedam

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stari grad Luka Petrović najoštrije osuđuje besramni potez lažnih patriota

Petrović: Pretnje smrću upućene predsedniku Vučiću su dokaz koliko su opterećeni mržnjom prema njemu
Luka Petrović - Copyright Foto: SNS Stari Grad

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stari grad, član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Luka Petrović najoštrije osuđuje besramni potez lažnih patriota koji su danas ispred Predsedništva Republike Srbije pretili smrću predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Pretnje smrću koje su upućene predsedniku Vučiću na Dan državnosti naše zemlje su samo dokaz koliko su opterećeni mržnjom prema čoveku koji se svakodnevno, mukotrpno i pod najvećim pritiscima bori za Srbiju i njene interese.

Petrović tvrdi da rulju vodi mržnja.

 

 

- Rulja koja ruku pod ruku radi sa predstavnicima bivšeg režima je danas ispred Predsedništva pokazala koliko im nije stalo do Srbije i njenih građana i koliko su isfrustrirani i ispunjeni mržnjom čak i na današnji dan. Aleksandar Vučić će za njih uvek biti meta i njegova likvidacija kao krajnji cilj, jer njima ne ide u korist da neko radi za Srbiju i njene interese.

Luka Petrović pruža apsolutnu i bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u ovim teškim i sramnim trenucima, jer dok se on bori za Srbiju i građane, oni koji treba da se takođe bore i zalažu za napredak, mir i stabilnost naše zemlje se bore protv njega.

- Predaja nije opcija! Živela Srbija! Živeo naš predsednik Aleksandar Vučić - napisao je Luka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike