Šta se sinoć desilo sa Čedomirom Jovanovićem? Nakon prijave advokata dao izjavu u policiji, pa pušten kući

15.02.2023

11:03

0

Navodne pretnje zbog kojih ga je advokat Nemanja Aleksić prijavio, on je uputio preko izvršitelja

Šta se sinoć desilo sa Čedomirom Jovanovićem? Nakon prijave advokata dao izjavu u policiji, pa pušten kući
Čedomir Jovanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Čedomir Jovanović, lider LDP, dao je izjavu policiji zbog navodnih pretnji advokatu Nemanji Aleksiću, gde je negirao ceo slučaj.

Kako prenosi "Kurir", Jovanović advokatu nije uputio direktne pretnje već je preko izvršitelja poručio da mu prenesu da će "proći kao prošli put".

- Izgleda da je već ranije bilo nekog fizičkog obračuna između njih dvojice, pa je Čedomir izvršitelju rekao da mu tako prenese. Njega je zvao izvršitelj uz obaveštenje da će 17. februara u 10 sati doći da popišu stvari, odnosno da izvrše procenu zbog nekog slučaja/duga koji imaju prema banci  iz stana njegove tašte i tasta u Zemunu, a Jovanović je prvo tražio da se to odloži. Rečeno mu je da ne može da se odloži jer je reč o izvršnom postupku, zakazan je izlazak na teren uz asistenciju policije. On se tada iznervirao i zapretio da poruče advokatu (koji vodi taj slučaj, prim. aut.) da će proći kao prošli put - rečeno je za pomenuti medij.

Zbog napada na advokata Nemanju Aleksića iz Novog Sada, Jovanović je sinoć pozvan u policiju, odakle je, nakon davanja izjave, pušten. Mediji su sinoć preneli kako je lideru LDP-a određeno zadržavanje 48 sati, što je utvrđeno kao netačno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike