Dačić ponosan na ono što je urađeno sa SNS i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

30.09.2020

11:53 >> 13:43

0

Lider SPS spreman za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu

Dačić ponosan na ono što je urađeno sa SNS i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem
Copyright TANJUG / RADE PRELIC

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je danas da je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom i u saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

– Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše koalicije za državu Srbiju u celini – rekao je Dačić na otvaranju područnog odeljenja Osnovne škole “Boško Ðuričić” u selu Vinorača kod Jagodine.

– Ojačali smo naše spoljnopolitičke pozicije, ojačali smo našu poziciju u regionu – precizirao je Dačić, koji je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova.

On je ocenio da je Srbija danas faktor mira i stabilnosti i dodao da je siguran da će tako biti i ubuduće, zahvaljujući našoj daljoj saradnji.

– U tom smislu mi smo spremni za nastavak saradnje koja je u interesu Srbije i u narednom periodu, suočeni sa svim izazovim koji nas čekaju, na državnom, ekonomskom, nacionalnom i svakom drugom planu – rekao je Dačić.

– Važna je politička stabilnost u Srbiji, a mi smo državotvorni i deo onih snaga koje će pre svega imati u vidu interes države Srbije – zaključio je Dačić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike