Udruženje veterana „Košare“: Osuđujemo sramno ponašanje opozicije u Skupštini - puna podrška predsedniku Vučiću

03.02.2023

14:56

0

Autor: Ekipa 24sedam

Narodu je jasno da su isti oni dali Kosovo, a da ga predsednik Srbije brani i vraća našem narodu

Udruženje veterana „Košare“: Osuđujemo sramno ponašanje opozicije u Skupštini - puna podrška predsedniku Vučiću
Košare - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Udruženje veterana „Košare“ najoštrije osuđuje događaje na jučerašnjoj sednici Skupštine Srbije posvećene Kosovu i Metohiji, kada su nakon sramnih transparenata, poslanici opozicije i lažne patriote pokušali da onemoguće predsednika Srbije da govori o jednom od najvažnijih pitanja za srpski narod.

Dok predsednik Vučić na sve načine pokušava da sačuva politiku mira, boljeg života za naš narod na KiM i jedinstva za otadžbinu, isti ti koji su sada veliki „rodoljubi“ jer ih grize savest sto su za vreme njihove vlasti oslobađali albanske teroriste zbog kojih smo ginuli, sada pokušavaju da obmanu narod i drže lažne lekcije o patriotizmu i rodoljublju. Iako je narodu jasno da su isti oni dali Kosovo, a da ga predsednik Srbije brani i vraća našem narodu, jedini cilj im je da cirkurskom predstavom spreče narod da čuje sa kakvim problemima se Srbija suočava, a jedini uspeh što su postali lažne zvezde albanskih medija, ističu iz Udruženja veterana „Košare“ i dodaju: 

- I dok za vreme istih tih nismo ni smeli da govorimo da smo bili na Kosovu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nam je jedini ukazao poštovanje i ukazao zahvalnost za naša dela. Zato mu danas pružamo punu podršku, kako zbog poštovanja prošlosti i svih srpskih heroja i veterana, tako i čvrste nacionalne politike čiji osnovni cilj jeste da se po svaku cenu sačuva mir i stabilnost i očuvaju vitalni državni i nacionalni interesi.

 

Kao veterani uvek smo bili na strani Srbije. Upravo to prepoznajemo kod predsednika Vučića, i zato ćemo nastaviti da podržavamo njegova zalaganja za bolji život našeg naroda na KiM i njihovu apsolutnu bezbednost, zaključuju veterani. 

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike