Siniša Mali podržao predsednika Vučića: Um caruje snaga klade valja - Za nasiljem uvek posežu gubitnici (FOTO)

02.02.2023

15:53

0

Autor: 24sedam

Oštro osuđujem današnje neparlamentarno ponašanje poslanika u Skupštini, pokušaj nasilja u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića i stidim se u njihovo ime

Siniša Mali podržao predsednika Vučića: Um caruje snaga klade valja - Za nasiljem uvek posežu gubitnici (FOTO)
Copyright TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Ministar finansija Siniša Mali napisao je na Instagramu povodom današnjih dešavanja u Skupštini Srbije gde predsednik Aleksandar Vučić, prisustvuje danas posebnoj sednici.

On je predstavio sa čim se zemlja susreće, sa kakvim ucenama međunarodne zajednice, ali i plan kako da Srbija nastavi svoj evropski put i ekonomski napredak, a da sačuva Srbe na KiM i bezbednost njih i njihove dece.

Predstavnicima opozicije, s druge strane, nije bilo previše stalo do razgovora o Kosovu i Metohiji i budućnosti Srbije, nego su se fokusirali na pravljenje incidenata.

 

 

- Um caruje, snaga klade valja. Ali za "snagom", da ne kažem nasiljem, uvek posežu gubitnici, nemoćni da ostvare bilo kakav rezultat svojim ličnim naporima, napisao je Mali i dodao:

Oštro osuđujem današnje neparlamentarno ponašanje poslanika u Skupštini, pokušaj nasilja u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića  i stidim se u njihovo ime zbog slika koje su dolazile iz institucije u kojoj je predsednik obrazlagao jedno od najvažnijih pitanja za Srbiju, pitanje statusa Kosova.

Predsedniče, uvek ćete imati podršku nas, Vaših saradnika ali i građanske Srbije da nastavite da radite u interesu naše zemlje. Niski porivi opozicije potvrda su da ste na pravom putu i odraz su nemoći da Vaše rezultate ikada dosegnu.

Um caruje! Uz Vas smo!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike