Vučić sa Emijeom o saradnji radi bolje zaštite građana i situaciji na KiM

19.01.2023

10:32

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije boravi na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu

Vučić sa Emijeom o saradnji radi bolje zaštite građana i situaciji na KiM
Vučić i Emije - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Davosu sa generalnim direktorom za spolјnu bezbednost u francuskom Ministarstvu odbrane Bernarom Emijeom, o širenju saradnje u cilju što bolje zaštite naših građana u današnjem okruženju punom izazova.

Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" naveo da je imao sadržajan i koristan razgovor sa Emijeom, sa kojim se sastao na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu. 

"Razmenili smo mišljenja o glavnim bezbednosnim pitanjima u svetlu aktuelne geopolitičke situacije, a uvaženog sagovornika sam detaljnije upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji", naveo je Vučić.

 


 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Foruma i sa Borjanom Krišto, izabranom predsedavajućom Savetu ministara Bosne i Hercegovine.

"Razgovarali smo o unapređenju odnosa između Srbije i Bosne i Hercegovine. Saglasili smo se da je od najvećeg interesa za obe zemlje da razvijamo saradnju i učvrstimo prijateljske i ekonomske veze, jer je to jedini i najbolji put u budućnost za sve naše građane", poručio je Vučić na Instagramu uz fotografiju susreta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike