Od reči bivšeg generala OVK će vam se podići kosa na glavi: Krasnići tvrdi da je Kurtaj žrtva, a mali Stefan i drugi Srbi "zločinci"

08.01.2023

21:58

0

Autor: 24sedam

Bivši general OVK Seljim Krasnići optužio je Srpsku listu da je, kako navodi "na zahtev srpske zločinačke vlasti, namestila slučaj i našla povoljan trenutak da napadne Azema Kurtaja

Od reči bivšeg generala OVK će vam se podići kosa na glavi:  Krasnići tvrdi da je Kurtaj žrtva, a mali Stefan i drugi Srbi "zločinci"
ranjeni dečak Stefan Stojanović - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Bivši general OVK Seljim Krasnići optužio je Srpsku listu da je, kako navodi "na zahtev srpske zločinačke vlasti, namestila slučaj i našla povoljan trenutak da napadne Azema Kurtaja", koji se trenutno nalazi u pritvoru jer je iz vatrenog oružja upucao 11-godišnjeg srpskog dečaka i mladića (21) koji su nosili badnjak.


- Ovo je hibridni rat koji Srbija i Rusija koriste, da bi uneli nemir i stvorili uslove za podelu teritorije i sabotiranje naše zemlje. Mučenikov sin tvrdi da je bio primoran da puca u samoodbrani, a da nije imao nameru da bilo koga ubije ili rani, a još manje maloletnika! Šta i kako treba da postupi član BSK? Da li je trebao da okrene leđa i dozvolio da ga ponize ili ubiju? A da je imao nameru da ubije, ne bi pucao ni po asfaltu ni u vazduh, već bi pucao pravo u njih, a ne u decu! Ko treba nazvati krivim, onog ko je pucao u samoodbrani ili zločince koji su napali grupu oficira koji su bili na putu ne izazivajući nikoga? - naveo je Krasnići.
Printscreen/YouTube/Kosovoonline
 

Krasnići je dodao da se "postavlja pitanje ko je podstrekavao i koliko su plaćeni Srbi od zločinačke države Srbije i Srpske liste za provokaciju i napad na oficira KBS-a"?

- Pa vidite kuda su nas doveli neodgovorni političari, lokalne i međunarodne institucije, tretirajući Srbe kao supergrađane i boreći se, progoneći i zatvarajući dokazane patriote koji su krv prolili za ovu zemlju - naveo je, između ostalog, Krasnići.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike