Kosovska policija po hitnom postupku iznajmila tešku mehanizaciju

26.12.2022

10:39

0

Autor: 24sedam

Ugovor između Kosovske policije i privatne kompanije “All Stone” sa sedištem u Obiliću, zaključen je u ponedeljak po hitnom postupku nabavke

Kosovska policija po hitnom postupku iznajmila tešku mehanizaciju
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Policija Kosova potpisala je ugovor vredan 124.000 evra, za iznajmljivanje "teške mehanizacije" od privatne kompanije koja se bavi lomljenjem kamena, piše Ekonomija onlajn, prenosi Kosovo onlajn.

Ugovor između Kosovske policije i privatne kompanije “All Stone” sa sedištem u Obiliću, zaključen je u ponedeljak po hitnom postupku nabavke, na osnovu podataka objavljenih na platformi e-nabavki.

Sporazum zaključen između strana ima određenu cenu od 175,40 evra, dok je ugovor predviđen za povećanje troškova na 124.000 evra, prenosi Paparaci.

Podaci objavljeni na državnoj platformi za e-nabavke ne pokazuju detalje dogovora između dve strane. Nije poznato koju je opremu "teške mašinerije" Kosovska policija iznajmila i u koju svrhu će je koristiti.

Srbi su na barikadama već 17 dana, zahtevajući puštanje na slobodu uhapšenih sunarodnika, povlačenje specijalnih jedinica kosovske policije sa severa pokrajine i povlačenje tajnih spiskova za hapšenja Srba.

Nakon jučerašnje pucnjave u Zubinom potoku, jutro je mirno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo onlajn

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike