Petković: Svečlja potvrdio koliko se boji Radoičića i srpske sloge

22.12.2022

21:12

0

On je dodao da je sigurno da će Milan Radoičić uvek biti "opsesija Svečlje i ostalih ekstremista"

Petković: Svečlja potvrdio koliko se boji Radoičića i srpske sloge
Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je da je ministar unutrašnjih poslova privremnih prištinskih institucija Kosova Dželjalj Svečlja večeras potvrdio koliko se boji potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, kao i srpske snage i sloge.

- Večeras smo dobili potvrdu koliko se Dželjalj Svečlja plaši Milana Radoičića i srpske snage i sloge iskazane na današnjem skupu i prethodnih dana barikadama, kada je zbog njega "hrabro" sazvao i konferenciju za medije - napisoa je Petković na svom Fejsbuk nalogu.

Dodao je da je sigurno da će Milan Radoičić uvek biti "opsesija Svečlje i ostalih ekstremista" i da jedino što će pasti jeste "Кurtijev teror, koji srpski narod neće da trpi".

Petković je objavio i fotografije sa današnjeg protesta Srba u Rudaru na severu Kosova i Metohije. Svečlja je ranije danas rekao da Priština čeka da Kfor reaguje i ukloni barikade na severu Kosova i Metohije koje su postavili Srbi, te da će ih u suprotnom ukloniti kosovska policija.

On je na konferenciji za novinare naveo i da kosovska policija prikuplja informacije o potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću i da će on "pre ili kasnije pasti u ruke kosovske policije".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike