"Naša najlepša Srbija": Predsednik objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

10.12.2022

08:35

0

Autor: 24sedam

Sa radošću čekamo vaše nove fotografije, a molimo sve objavljene autore, iz prethodnih 28 nedelja, da obrate pažnju na svoje elektronske adrese jer uskoro šaljemo i mi nešto vama, napisao je Vučić

"Naša najlepša Srbija": Predsednik objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a reč je o fotografiji zgrade Narodnog pozorišta u Beogradu, autora Andreja Manojlovića.

- U našem obilasku Srbije, kroz vaše fotografije, danas stižemo u glavni grad, i to pred vrata vekovne dame, raskošne glumice, svedoka istorije, mesta za poljupce, simbola Beograda.
Lepotica, zgrada Narodnog pozorišta, umivena jesenjom kišom i očešljana košavom, zagledana u svoj odraz na Trgu Republike pita: Ko je najlepši na svetu? Nama je najlepša naša Srbija - napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

- Sa radošću čekamo vaše nove fotografije, a molimo sve objavljene autore, iz prethodnih 28 nedelja, da obrate pažnju na svoje elektronske adrese jer uskoro šaljemo i mi nešto vama! - dodao je Vučić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike