Mali: Predsednik uvek napravi najbolji izbor za zemlju (FOTO)

27.08.2022

12:24

0

Dodao je da zna da predsednik Vučić sve svoje odluke donosi odgovorno i promišljeno i da "uvek napravi najbolji izbor za našu zemlju"

Mali: Predsednik uvek napravi najbolji izbor za zemlju (FOTO)
SNS štab (5)2 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ministar finansija Srbije Siniša Mali istakao je danas da je važno to što Srbija kao kandidate za najviše funkcije ima ozbiljne i odgovorne političare kao što su Ana Brnabić i Miloš Vučević a da predsednik Srbije "uvek napravi najbolji izbor za zemlju".

- Važno je što u ovim izazovnim vremenima za ceo svet, mi u Srbiji pokazujemo jedinstvo i što na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao kandidate za najviše državne funkcije, imamo ozbiljne i odgovorne političare kao što su Ana Brnabić i Miloš Vučević - napisao je Mali na svom Instagram nalogu.

Dodao je da zna da predsednik Vučić sve svoje odluke donosi odgovorno i promišljeno i da "uvek napravi najbolji izbor za našu zemlju".

 

 

- Drago mi je što sam deo takvog tima i verujem da ćemo nastaviti da postižemo dobre rezultate - poručio je Mali.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije danas da je kandidat za predsednika buduće vlade Srbije Ana Brnabić.

Pored premijerke u tehničkom mandatu kandidat za mandatara, kako je odlučeno na sednici Predsedništva SNS održanoj u sredu, bio je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vučić je naveo i da će Vučević, za kojeg je i ranije rekao da će svakako biti u vladi, uneti dodatnu dozu ozbiljnosti i odgovornosti, i pripremiti se za neki budući period, za neku značajniju državnu funkciju, kao i, kako je rekao, Siniša Mali.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike