Predsednik Vučić iz Brisela: Ne mogu da kažem da je ovaj dan uspešno završen, nadam se da će se nekim čudom postići kompromis!

18.08.2022

17:30

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Brisela.

Predsednik Vučić iz Brisela: Ne mogu da kažem da je ovaj dan uspešno završen, nadam se da će se nekim čudom postići kompromis!
brisel vučić stoltenberg (13) - Copyright AP Photo/Olivier Matthys

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se posle naporna dva dana teških pregovora u Briselu

- Poštovani građani Srbije, težak dan je za nama, za sve građane Srbije i celu našu zemlju. Ne mogu da kažem da je uspešno završen, ali se uzdržavam od svih drugih komentara jer se nadam da je nekim čudom moguće da dođemo do nekog kompromisnog rešenja u danima koji su pred nama. Nastaviću da se borim za mir i stabilnost. Obratiću vam se u narednih 48 sati. Samo hoću da vam kažem da se borimo za našu zemlju i tu borbu nastavljamo. Jedva čekam da se vratim u našu Srbiju. Živela Srbija - rekao je Vučić.

 

 

Podsećamo, pošto tokom današnje runde dijaloga Beograda i Prištine, na najvišem nivou, nije postugnit dogovor, kako je potvrdio i šef evropske diplomatije Žozep Borelj, razgovori u cilju prevazilaženja trenutne situacije, nastavljeni su i nakon zvaničnih pregovora.

Nakon današnjih razgovora, koji nisu rezultirali dogovorom, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je da će Vučić ostati u Briselu i danas posle podne, a da će se sutra obratiti javnosti u Srbiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike