Direktor KBC Kosovska Mitrovica potvrdio: Tačno je, ROSU kidnapovala Spahića!

02.08.2022

17:13

0

Petković je dodao da je o ovom, kako je rekao, skandaloznom događaju, obavestio visokog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka

Direktor KBC Kosovska Mitrovica potvrdio: Tačno je, ROSU kidnapovala Spahića!
petar-petkovic-dejan-spahic-2-830x0 - Copyright Foto:Kancelarija za KIM

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek potvrdio je da je vozač saniteta Zdravstvenog centra Dejan Spahić kidnapovan i da mu se gubi svaki trag od trenutka kada ga je u Rudaru presrela jedinica Rosu.

Dr Elek je za Kosovo onlajn potvrdio navode direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića da je Spahić kidnapovan i da mu se od trenutka kada ga je presrela Rosu gubi svaki trag.

- Potvrđujem sve detalje koje je naveo direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. Vozač saniteta koji radi u našem Zdravstvenom centru Dejan Spahić je kidnapovan, jer mu se svaki trag gubi od trenutka kada ga je presrela Rosa u Rudaru. On je odveden u nepoznatom pravcu. Niko nas nije kontaktirao, niti nam je bilo ko bilo šta javio o našem radniku, niti o vozilu, osim našeg radnika koji duži to sanitetsko vozilo koje redovno dostavlja lekove iz Doma zdravlja Lešak u Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica. Mi smo obavestili sve relevantne institucije i mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći - rekao je Elek.

Direktor Kancelarije za KiM Petković izjavio je ranije da su danas na severu KiM pripadnici Rosu zaustavili sanitetsko vozilo koje su zajedno sa vozačem Dejanom Spahićem odveli u nepoznatom pravcu.

Petković je dodao da je o ovom, kako je rekao, skandaloznom događaju, obavestio visokog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike