Preminula urednica BN TV: Predsednik Vučić uputio saučešće - Britak um, oštro reportersko pero i lična hrabrost

01.07.2022

21:50

0

Autor: 24sedam

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici, prijateljima i kolegama povodom smrti Suzane Rađen Todorić

Preminula urednica BN TV: Predsednik Vučić uputio saučešće - Britak um, oštro reportersko pero i lična hrabrost
Printscreen/Tanjug

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici, prijateljima i kolegama povodom smrti Suzane Rađen Todorić, urednice BN TV.

U saučešću se kaže:

– Izuzetno me je pogodila vest o iznenadnoj smrti urednice BN TV, Suzane Rađen Todorić. Kao vrsna novinarka koja je profesionalno umeće kalila tokom teških ratnih vremena, uvek je pokazivala duboko poznavanje politike i prilika ne samo u regionu, već i u širem geopolitičkom kontekstu. Britak um, oštro reportersko pero i lična hrabrost, doneli su joj brojne profesionalne nagrade, a nadasve poštovanje kolega i ogromno poverenje gledalaca.

Suzana Rađen Todorić/Foto: Printskrin/Jutjub
 

Udarne vesti

- Bila je autorka kultnih emisija i intervjua u kojima nije bilo nimalo lako učestvovati, ali je bila čast odgovarati na sva teška pitanja i čuti njeno mišljenje. Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima i kolegama Suzane Rađen Todorić. Neka počiva u miru - navodi se u saučešću predsednika Vučića.

Bonus video:

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi