Ministarka pravde oštro osudila pretnje smrću Vučiću!

16.04.2022

15:06

0

Ona je pozvala "nadležne državne organe da preduzmu sve neophodne mere u cilju zaštite bezbednosti predsednika"

Ministarka pravde oštro osudila pretnje smrću Vučiću!
Tan2021-12-31_12401363_1 - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Ministarka pravde Maja Popović danas je oštro osudila pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, uputivši poziv nadležnim državnim organima da preduzmu sve mere u cilju zaštite bezbednosti predsednika i procesuiranja odgovornih za ugrožavanje njegove sigurnosti.

- Oštro osuđujem pretnje smrću upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navedeno je u saopštenju ministarke Popović.

Ona je pozvala "nadležne državne organe da preduzmu sve neophodne mere u cilju zaštite bezbednosti predsednika Vučića i procesuiranja odgovornih za izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti", saopštilo je Ministarstvo pravde.

Podsećamo, na društvenoj mreži Instagram, korisnik iz Beograda pod imenom Svetozarević Nikola, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio je skandalozan video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, on je objavio ilustracije „kosača” koji simbolizuje smrt uz opis „Za Aleksandra Vučića”, a koju prati bizarna pesma! 

Svetozarević  je uhapšen sinoć, i ispitan je danas u Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je, kako saznaje Tanjug, priznao izvršenje krivičnog dela, braneći se da nije koristio propisanu terapiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike