Sin Muamera Zukorlića podneo krivičnu prijavu: Priložio dokaze - sumnja da mu je otac otrovan!

12.04.2022

09:47

0

Usame Zukorlić u nedelju je, u obraćanju javnosti, rekao da analize dve inostrane laboratorije pokazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću

Sin Muamera Zukorlića podneo krivičnu prijavu: Priložio dokaze - sumnja da mu je otac otrovan!
usame muft - Copyright ATAImages/ A.A.

Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv NN lica, zajedno sa laboratorijskim izveštajima koji, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću, preneo je jutros novopazarski radio Sto plus.

Iz Stranke pravde i pomirenja ranije su odgovorili da oni nisu i da neće objavljivati kakva vrsta uzorka je poslata na analiziranje, kako ne bi ugrozili istražni postupak.

Usame Zukorlić u nedelju je, u obraćanju javnosti, rekao da analize dve inostrane laboratorije pokazuju da njegov otac, osnivač te partije, Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.

- Prva laboratorija utvrdila je da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima. Druga je zaključila da je, na osnovu uzorka koji su dobili, osoba bila otrovana hranom - kazao je Zukorlić.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike