"Srbija neprikosnoveni lider u regionu": Čestitka predsedniku Vučiću iz Republike Srpske

05.04.2022

16:39

0

Višković je izrazio uverenje da će Vučić i u novom mandatu nastaviti da sprovodi politiku razvoja dobrosusedskih odnosa između Republike Srbije i svih zemalja u regionu

"Srbija neprikosnoveni lider u regionu": Čestitka predsedniku Vučiću iz Republike Srpske
vucic glasanje izbori 2022 foto sivacki (6a - Copyright 24sedam /Goran Sivački

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je izbornu pobedu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću navodeći da je narod Srbije odlučio da ukaže poverenje Vučiću "vođen značajnim rezultatima u svim oblastima koji su doveli do toga da je Srbija danas neprikosnoveni lider u regionu Zapadnog Balkana".

- U ime Vlade Republike Srpske i u svoje lično ime od srca Vam čestitam na ubedljivoj i zasluženoj izbornoj pobedi - naveo je Višković u čestitki.

Svaki uspeh Srbije je ujedno i uspeh Republike Srpske i zato su naša srca danas puna radosti zbog Vaše pobede. Više od svega, radosni smo što je izborni dan protekao u demokratskom duhu i kao istinski praznik demokratije, iskazujući političku zrelost celokupnog srpskog društva - napisao je premijer RS.

Radovan Višković, Printscreen / Youtube
 

Višković je izrazio uverenje da će Vučić i u novom mandatu nastaviti da sprovodi politiku razvoja dobrosusedskih odnosa između Republike Srbije i svih zemalja u regionu, "istovremeno čvrsto i beskompromisno štiteći interese Republike Srbije, ali i celokupnog srpskog naroda gde god se nalazio".

- Siguran sam da ćete i u budućnosti nastaviti intenzivnu saradnju sa bratskom Republikom Srpskom, a Republika Srbija u svakom smislu i u svakoj oblasti života ostaje naš ključni partner i saveznik - istakao je Višković.

On je takođe čestitao narodu Srbije na uspešnom i dostojanstvenom izbornom procesu, "uz uverenje da će brzo biti izabrana i nova Vlada Republike Srbije, kako bismo, na obostrano zadovoljstvo, bili u prilici da nastavimo sa građenjem mostova prijateljstva između našeg naroda sa obe strane Drine".

"Živela Srbija! Živela Republika Srpska!“, navodi se u čestitki Radovana Viškovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike