Šaka gubitnika blokira ulice nezadovoljna jer narod neće da glasa za njih: Pogledajte Ćutinu ekipu

04.04.2022

21:26

0

Autor: 24sedam

Pored toga što je okupio veoma mali broj ljudi, protest je na kraju završio incidentom

Šaka gubitnika blokira ulice nezadovoljna jer narod neće da glasa za njih: Pogledajte Ćutinu ekipu
Tan2022-4-4_202730280_0 - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Protest lidera koalicije "Moramo" ispred Republičke izborne komisije poslednji je fijasko u nizu opozicije, koja ne može da se pomiri sa činjenicom da nema uporište u glasačkom telu. 

24sedam
 

Na skupu koji je predvodio Aleksandar Jovanović Ćuta okupilo se tek nekoliko desetina njegovih sledbenika, ali su po starom običaju ovi politički diletanti maltretirali Beograđane blokiravši jednu od centralnih ulica u gradu.

24sedam
 

Iako malobrojni, Ćutini sledbenici sastavljeni od veoma živopisnih osoba, zadržali su se oko dva sata u Ulici Kralja Milana, a onda se razišli verovatno shvatajući besmislenost bilo kakvih protesta posle ubedljivog poraza opozicije na izborima.

24sedam
 

Pored toga što je okupio veoma mali broj ljudi, protest je na kraju završio incidentom, kada su na Ćutu i ostatak lidera koalicije "Moramo" napali njihovi sledbenici.

24sedam
 

Naime, u jednom trenutku besni demonstranti su se ustremili i na vođe kolaicije “Moramo” tražeći odgovor zašto su od njih tražili da izlaze na ulicu.

24sedam
 

- Zašto nas izvlačite na ulicu? Smrzavamo se dva sata – uzvikivao je jedan od demonstranata Ćuti i Miletiću.

24sedam
 

Podsetimo, koalicija “Moramo” na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda osvojila je 10,75 odsto, na izborima za parlament 4,63 odsto, a njihov predsednički kandidat Biljana Stojković samo 3.20 odsto.

24sedam
 

Za to vreme koalicija Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve na beogradskim izborima je dobila 38,15 odsto, na republičkom nivou 42,97 odsto, dok je kandidat ove koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić osvojio čak 58.59 odsto glasova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike