Duško Knežević podržao Aleksandra Vučića: U ovim izuzetno teškim vremenima postigao izvanredne rezultate (VIDEO)

31.03.2022

15:41

0

Autor: 24sedam

Birajući Aleksandra Vučića, imaće i dalje državnika koji brine o svojim građanima i koji će Srbiju sasvim približiti evropskim integracijama

Duško Knežević podržao Aleksandra Vučića: U ovim izuzetno teškim vremenima postigao izvanredne rezultate (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Duško Knežević podržao je javno, objavom na Instagram profilu, lidera SNS Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore.

- Predsednik Univerziteta Mediteran i Atlas grupe dr Duško Knežević uputio je podršku Aleksandru Vučiću na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji 3. aprila: Za Zapadni Balkan je izuzetno važno da imamo stabilnu, ekonomski razvijenu i prosperitetnu Srbiju. Aleksandar Vučić je u ovim izuzetno teškim vremenima postigao izvanredne rezultate, gradeći puteve i brze pruge, bolnice i stvarajući povoljan ambijent za privlačenje stranih investicija. Da bi Srbija nastavila tim putem ekonomskog prosperiteta, razvijajući perspektive Otvorenog Balkana i povezanosti u regionu, narod u Srbiji ne bi trebalo da ima dilemu kome sa ukaženje poverenje. Birajući Aleksandra Vučića, imaće i dalje državnika koji brine o svojim građanima i koji će Srbiju sasvim približiti evropskim integracijama. Hvala Srbiji na podršci meni i mojoj porodici u ovim za nas teškim vremenima - napisao je Knežević.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike