"Uradićemo sve za Srbiju i za običnog čoveka": Uz vatromet i trubače socijalisti najavili uspeh (FOTO)

31.03.2022

12:26

0

Uz vatromet i trubače socijalisti su najavili uspeh i pozvali građane da glasaju za budućeg premijera Srbije Ivicu Dačića

"Uradićemo sve za Srbiju i za običnog čoveka": Uz vatromet i trubače socijalisti najavili uspeh (FOTO)
Tan2022-3-31_10534742_3 - Copyright FOTO TANJUG/ SPS, INFORMATIVNA SLUZBA

U Surdulici je održana završna predizborna konvencija Socijalističke partije Srbije na kojoj su se građanima obratili predsednik partije Ivica Dačić, Dragan Marković Palma predsednik Jedinstvene Srbije, Novica Tončev, potpredsednik SPS-a i Aleksandra Popović, predsednica opštine Surdulica.

Dačić je poručio da je svojim političkim i ljudskim iskustvom spreman da u ova izazovna vremena preuzme odgovornost i postane premijer vlade koja će braniti mir i suverenitet Srbije, obezbeđivati sigurnost i napredak svih građana i koja neće pristajati na kompromise i ucene.

- Pozivam sve naše nekadašnje članove, bivše glasače, birače da shvate - uvek ćemo da uradimo sve za Srbiju i za običnog čoveka. Glasajte ponovo za svoju maticu - Socijalističku partiju Srbije - poručio je Dačić.

Uz vatromet i trubače socijalisti su najavili uspeh i pozvali građane da glasaju za Ivicu Dačića.

- Surdulica je tradicionalno socijalistička opština gde deda, otac i unuk zajedno glasaju za ideju pravde i jednakosti, za politiku levice, za Socijalističku partiju Srbije - izjavila je Aleksandra Popović.

Dragan Marković Palma je obećao građanima da će dovesti nove i važne investitore koji će unaprediti Vlasinu, a Vlasinsko jezero mapirati na karti regiona kao zdravstveno – turistički centar.

- Otvaranje novih radnih mesta, završavanje važnih infrastrukturnih projekata i stvaranje novih mogućnosti i prilika da jug radi i da se jug gradi, su način da mladi ljudi ostanu da žive i rade u opštinama gde su rođeni – istakao je Novica Tončev.

Koalicija SPS-JS-ZS održala je centralni predizborni skup na gradskom trgu u Surdulici, gde je pozvala građane da na predstojećim izborima glasaju za listu te koalicije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike