Predsednik Vučić poslao novu snažnu poruku! "Da budemo uz Srbiju, da budemo uz našu decu, i sačuvamo mir i stabilnost" (VIDEO)

08.03.2022

15:30

0

Autor: 24sedam

Na instagram nalogu avucic predsednik je podelio novi video

Predsednik Vučić poslao novu snažnu poruku!  "Da budemo uz Srbiju, da budemo uz našu decu, i sačuvamo mir i stabilnost" (VIDEO)
Screenshot_5 - Copyright Printscreen / Instagram / avucic

- Moj poziv svima vama je da brinemo o sebi, da volimo našu Srbiju, da budemo uz Srbiju, da budemo uz našu decu i sačuvamo mir i stabilnost. Nema ništa važnije od toga. Naša majka je zemlja ova, to je ova zemlja koja nam daje najlepšu i najbolju decu na svetu, koju ne smemo nikome da  damo, koju moramo da čuvamo za budućnost. I moramo da ubrzamo, i moramo da radimo jače i moramo da radimo više, i zato nam je potrebna vaša podrška i zato nam je potrebna vaša energija! ŽIVELA SRBIJA!. navodi se u instagram objavi predsenika Vučića.

 

 

Podsećamo, Srpska napredna stranka predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, na izborima 3. aprila.

Kandidaturu su predali potpredsednica SNS Ana Brnabić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

Vučić je kandidat i koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", a njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija, Savez vojvođanskih Mađara.

Prdsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće večeras gost emisije Fokus na televiziji B92.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike