Pravo u centar! Vučićeva najnovija objava na Instagramu tiče se svakog građanina Srbije! (VIDEO)

07.03.2022

20:00

0

Poruka spota objavljenog na Instagram nalogu "avucic" je da mladi ne moraju da napuste Srbiju u potrezi za boljim životom, jer u zemlji imaju dosta prilika za posao i napredak

Pravo u centar! Vučićeva najnovija objava na Instagramu tiče se svakog građanina Srbije! (VIDEO)
pjimage (1) - Copyright Printscreen / Instagram / avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu novi predizborni spot uz poruku "Kada smo zajedno, kada se Srbija voli - jedina granica su naši snovi".

Poruka spota objavljenog na Instagram nalogu "avucic" je da mladi ne moraju da napuste Srbiju u potrezi za boljim životom, jer u zemlji imaju dosta prilika za posao i napredak.

 

 

Podsetimo, Vučić je na prvom predizbornom skupu, dan nakon što je objavljeno da će on biti kandidat te stranke za predsednika Srbije, u prepunoj sportskoj hali "Dubočica", koja je i sat vremena pre početka skupa bila je popunjena do poslednjeg mesta, poručio je da je Srbija deo sveta, da se nalazi na evropskom putu, i da je Srbija jedina zemlja koje nema na listi koju su Rusi napravili ko su im neprijatelji.

- Uspeli smo da vodimo politiku koju je mnogo teško voditi. Ali država je ta koja mora da brine o tome hoće li sutra u Leskovcu imati dovljno grejanja, nafte, žita, hoće li cela Srbija imati. Nikada nam nije bilo potrebnije da pametno, odgovorno i ozbiljno radimo - istakao je on.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike