Vulin i Lazarević potpisom podržali kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima

06.03.2022

13:53

0

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin zajedno sa generalom Lazarevićem dao je potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima

Vulin i Lazarević potpisom podržali kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima
vulin Lazarevic Pokret socijalista 2 - Copyright pokretsocijalista.rs

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je zajedno sa generalom u penziji i bivšim komandantom prištinskog korpusa vojske Jugoslavije Vladimirom Lazarevićem i stotinama članova i pristalica Pokreta socijalista u Knjaževcu dao potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima. 

"Ponosan sam i zahvalan sam što je Srpska napredna stranka odlučila da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat Srpske napredne stranke, samim tim on je i predsednički kandidat 
Pokreta socijalista. Aleksandar Vučić je predsednički kandidat svih slobodnomislećih ljudi, svih kojima je stalo do slobodne i uspravne Srbije. Ponosan sam i zahvalan što je Srpska napredna stranka odlučila da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije što znači da nije poklekla pred silom velikih, da se nije pokolebala i polomila, da neće odustati od politike vojne neutralnosti i zaštite Srba, bez obzira gde žive", poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Knjaževcu.

pokretsocijalista.rs
Vulin i Lazarević daju potpis za kandidaturu Aleksandra Vučića

 

Da podsetimo, predsedništvo SNS danas je donelo odluku da aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića kandiduje na predstojećim aprilskim izborima.

Tu odluku saopštila je premijerka Ana Brnabić, a odmah nakon toga, organizovano je prikupljanje potpisa širom Srbije, te su ovu kandidaturu podržale brojne javne ličnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike