Šapić predstavio program za Beograd u 10 tačaka: Da stvaramo uslove za lepši, bezbrižniji, kvalitetniji život svi naših sugrađana (FOTO)

23.02.2022

16:43

0

Druga na listim za gradske izbore doktorka Marija Zdravković je rekla da će projekti koji su planirani biti na korist svih građana Beograda i generacija koje dolaze

Šapić predstavio program za Beograd u 10 tačaka: Da stvaramo uslove za lepši, bezbrižniji, kvalitetniji život svi naših sugrađana (FOTO)
Tan2022-2-23_15550419_2 - Copyright FOTO TANJUG/ SRPSKA NAPREDNA STRANKA- GO BEOGRAD

Prvi na listi za beogradske izbore „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Aleksandar Šapić predstavio je danas „Program za Beograd" koji se sastoji od deset tačaka i koji će činiti okosnicu daljeg razvoja glavnog grada.

Šapić je u sedištu SNS kandidatima za odbornike skupštine grada obrazložio da će pored kapitalnih infrastrukturnih projekata, koji će doprineti da Beograd postane svetska metropola i koji moraju da budu završeni, akcenat biti stavljen i na bezbednost građana, posebno dece, razvijanje sistema primarne zdravstvene zaštite, kao i čistiji i zdraviji grad, saopšteno je iz GrO SNS.

Radi povećanja efikasnosti lokalne administracije predviđeno je otvaranje kontakt centra sa jednom telefonskom linijom na koju će Beograđani moći da se obraćaju šta god da im je potrebno, postavljaju pitanja na koja će od strane gradske uprave morati da dobiju odgovor u roku od 72 sata, ostavljaju predloge, sugestije.

Predviđa se i sinhronizacija rada javnih i komunalnih preduzeća kao i otvaranje „gradskih kuća“ na teritoriji čitavog Beograda.

FOTO TANJUG/ SRPSKA NAPREDNA STRANKA- GO BEOGRAD
 

 

Ključni prioriteti biće briga o svim kategorijama društva, posebno najmlađim i najstarijim sugrađanima, kao i briga o obrazovanju i predškolskom vaspitanju, a Šapić je naglasio da će posebnu pažnju posvetiti vraćanju dostojanstva svim prosvetnim radnicima.

- Hoćemo da, već sada, zajedničkim snagama krenemo, pre svega sa našim kandidatima za odbornike, a onda i sa svim građanima Beograda, da stvaramo uslove za što lepši, bezbrižniji, što kvaliteniji život svi naših sugrađana, rekao je Šapić.

FOTO TANJUG/ SRPSKA NAPREDNA STRANKA- GO BEOGRAD
 

 

Druga na listim za gradske izbore doktorka Marija Zdravković je rekla da će projekti koji su planirani biti na korist svih građana Beograda i generacija koje dolaze.

- Naš cilj je da Beograd bude lepši, funkcionalniji, da bude najlepše mesto za život na ovoj planeti za one koje u njemu žive. Da se izgrađuje što brže i što bolje, rekla je dr Zdravković.

Kandidat SNS za poslanika, operska pevačica Nataša Tasić Knežević, rekla je da su mladi i kultura budućnost, te da budućnost izgleda ohrabrujuće.

Bonus video
TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug