Vučić poslao snažnu poruku nakon posete jugu Srbije

20.02.2022

13:25

0

Uz kratak video koji ilustruje rad, trud i napredak, predsednik Vučić poručio je da samo zajedno možemo da deci obezbedimo sigurniju budućnost

Vučić poslao snažnu poruku nakon posete jugu Srbije
Tan2022-2-19_135226523_0 - Copyright TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poslao je snažnu poruku nakon što je juče u Merošini otpočeo zvanično kampanju za predstojeće izbore.

Uz kratak video koji ilustruje rad, trud i napredak, predsednik Vučić poručio je da samo zajedno možemo da deci obezbedimo sigurniju budućnost.

-Znam da i te kako poštujete to što vidite i rad i napredak, ali ćemo morati još brže, moraćemo još snažnije i zajedno da radimo više da bismo deci obezbedili sigurniju budućnost. I ja znam da ćemo u tome uspeti, napisano je uz video na Instagram profilu @avucic.

 

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić otpočeo je juče predizbornu kampanju u Merošini, gde ga je na stadionu Fudbalskog kluba “Rad” dočekalo više od 15.000 ljudi.

On je, obraćajući se okupljenima, najavio ulaganje od pet miliona u Oblačinsko jezero, obnovu škole, izgradnju kanalizacije, vodovodne mreže.

- To su ogromna ulaganja, promene koje Merošina nije videla od Drugog svetskog rata na ovamo, rekao je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike