Vučić: Gorko se kajem zbog nekih grešaka, o tome ću posle izbora

14.02.2022

12:19

1

Vodim da im nije dosadno, ima jagnjetine, bureka, svega, lepo im je, a uvek ću poslati čaj i kafu, ako je to potrebn, rekao je Vučić

Vučić: Gorko se kajem zbog nekih grešaka, o tome ću posle izbora
Tan2022-2-14_125135234_2 - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su ispred Predsedništva svakog dana protesti i da se uvek trudi da razgovara sa ljudima "čija reč nešto znači",  ali da ne vidi smisao u razgovoru sa onima koji protestuju zbog sopstvene promocije i ''''ni zbog čega drugog''''.


Vučić je to rekao u Mačvanskom Prnjavoru odgovarajući na pitanje novinara zašto se do sada nije sastao sa ekolozima koji kampuju ispred Predsedništva i da li će razgovarati sa njima.

-Ionako sam pogrešio oko nekih stvari i o tome ću da govorim kada se izbori završe. Gorko se kajem zbog svojih političkih grešaka, ali to je neka druga stvar - rekao je Vučić u Mačvanskom Prnjavoru gde je prisustvovao ceremoniji povodom početka izgradnje brze saobraćajnice Šabac - Loznica, koja je deo projekta Ruma-Šabac-Loznica.

Poručio je da je za njega mnogo važnije da radi za narod u Mačvi, Podrinju i Jadru nego da gradi nečiju političku sujetu ili da ispunjava želje političkim sujetama samoproklomavanih lidera.

-Vodim da im nije dosadno, ima jagnjetine, bureka, svega, lepo im je, a uvek ću poslati čaj i kafu, ako je to potrebno - rekao je Vučić.

 I premijerka je sinoć govorila o okupljanju ispred Predsedništva.

 

Mešao sam se u izbor prvih 20 na listi
 

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da se mešao u to ko će se naći među prvih 20 imena na izbornoj listi SNS na parlamentarnim izborima, a da je 170 lokalnih stranačkih odbora dalo svoje predloge.

-Mešao sam se u izbor prvih 20 imena na listu, i to je jedino što sam na Predsedništvu pročitao. Kad kažem mešao, to znači da sam razgovarao sa ljudima u Predsedništvu i molio da tako izgleda - rekao je Vučić novinarima na pitanje kako je odlučivao ko će biti na listi SNS na parlamentarnim izborima i da li će se na listi naći Marko Atlagić, Marijan Rističević, Nebojša Bakarec...

Vučić je kazao da je 170 lokalnih stranačkih odbora dalo svoje predloge za listu, kao i koalicioni partneri...

-To tako funkcioniše kod nas, u organizacijama demokratske orijentacije -rekao je Vučić u Mačvanskom Prnjavoru gde je prisustvovao ceremoniji povodom početka izgradnje brze saobraćajnice Šabac - Loznica, koja je deo projekta Ruma-Šabac-Loznica.

Naveo je da opoziciji i pojedinim medijima ne odgovara da se govori o ličnostima koje su na listi SNS kao što su Jelena Begović, najpriznatiji genetičar i molekuralni biolog u našoj zemlji, matematičar i najcitiraniji srpski naučnik posle Milutina Milankovića, Stojan Radenović koji nas, kako kažem, drži na Šangajskoj listi ili Dana Grujičić, legendarni lekar koja je spasavala stotine života ljudi.

-Što bi vam odgovaralo da se priča i o Mariji Zdravković, koja je takođe na listi, a koja je spasila hiljade života, o Lazaru Ristovski ili mnogi sportistima koji su na našoj listi, nego biste da govorite o onome od čega biste vi da pravite kampanju - zapitao je Vučić.

 

Bonus video


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike