Vujović: Mafijaške strukture iz zemlje i regiona spremne su da eliminišu predsednika Vučića samo zbog njegovih nespornih rezultata

22.01.2022

16:17

0

Srpskoj policiji je dokaze za ovaj monstruozan plan dostavio Europol

Vujović: Mafijaške strukture iz zemlje i regiona spremne su da eliminišu predsednika Vučića samo zbog njegovih nespornih rezultata
Copyright ekologija.gov.rs

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović oglasila se povodom informacije da je na predesednika Srbije Aleksandra Vučića pripreman atentat.

Ona je istakla da je predsednik Vučić zbog svoje odlučnosti i beskompromisne borbe sa organizovanim kriminalom na meti kriminalnih grupa koje planiraju njegovo ubistvo.

Srpskoj policiji je dokaze za ovaj monstruozan plan dostavio Europol. To nesumnjivo pokazuje da je sprega političko - mafijaških struktura iz zemlje i regiona, spremna da eliminiše predsednika Vučića, samo zbog nespornih rezultata koje je postigao na ekonomskom i političkom uzdizanju Srbije i obračuna sa organizovanim kriminalom.

- Naše bezbednosne službe u saradnji sa međunarodnim partnerima, moraju da učine sve da zaštite legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića i da se postaraju da združenim snagama obezglave ovu međunarodnu mafijašku hobotnicu koja je pretnja po mir i stabilnost čitavom regionu - istakla je Vujović i dodala:

- Srbija već dugo nije zemlja o čijoj sudbini odlučuju kriminalni klanovi. Srbija je danas moderna i snažna država koja se odlučno bori sa svim izazovima da bi osigurala sigurnost svih građana i ustavni poredak zemlje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike