"Sklonite Vučića jer će s njim Srbija još više ojačati": Hrvati ljubomorni čak i na doček Nove godine u Beogradu

04.01.2022

09:58

0

Autor: 24sedam

Koliko je hrvatska javnost opterećena svime što se dešava u Srbiji najbolje su pokazali komentari na vest o dočeku Nove godine

"Sklonite Vučića jer će s njim Srbija još više ojačati": Hrvati ljubomorni čak i na doček Nove godine u Beogradu
aleksandar vučić (9) - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Hrvatski portal “Večernji.hr” objavio je vest sa naslovom “Novogodišnji spektakl u Beogradu: Bolji vatromet nego u Dubaiju, najbolji ikad”, u kojem su pohvalili novogodišnji doček koji je priređen u noći 01. januara ove godine u Srbiji, u Beogradu.

Kula Beograd, Foto: Printscreen
 

Koliko je hrvatska javnost opterećena svime što se dešava u Srbiji najbolje su pokazali komentari na ovu vest u kojima su čitaoci ovog portala iz Hrvatske govorili da im smeta spektakularan doček Nove godine u Beogradu.

Između ostalog, u jednom od komentara napadnut je i predsednik Srbije.

vecernji.hr
 

– Uvek sam se radovao Srbima koji propadaju. Zato sam da se Vučić makne ili će Srbija ojačati – napisano je u jednom komentaru kojim je jasno iskazano ono što većini u Hrvatskoj smeta – Vučić i jaka Srbija kakvu gradi.

Podsetimo, spektakularni vatromet na Sava promenadi u Beogradu počeo je u tačno dva minuta pre ponoći. Veliki vatromet organizovan je laserskom projekcijom, a pratila ga je muzika posebno komponovana za ovaj događaj, a definitivno je događaj koji do sada nije viđen u regionu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike