"Ujedinjeni zaista možemo sve": Nova poruka predsednika Vučića na Instagramu (VIDEO)

30.12.2021

16:25

0

Na najubedljiviji mogući način pokazaćemo kojom brzinom Srbija ide napred, između ostalog naveo je predsednik

"Ujedinjeni zaista možemo sve": Nova poruka predsednika Vučića na Instagramu (VIDEO)
Tan2021-12-29_182343895_0 - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu video-snimak govora sa godišnje konferencije za medije koja je održana u Palati Srbija, praćene kadrovima koji pokazuju uspeh i napredak Srbije.

– Ujedinjeni zaista možemo sve i da volimo i da se borimo za Srbiju i u sledećoj godini. Mislim da je to godina kada konačno možemo da porazimo koronu i mislim da je to godina kada ćemo na najubedljiviji mogući način pokazati kojom brzinom Srbija ide napred – rekao je predsednik.

 

Podsetimo, on je najavio nove investicione i razvonje projekte.

Zahvalio se zdravstvenim radnicima, koji će dobiti 10.000 dinara podrške, i da će 10. februara biti uplaćena pomoć penzionerima od 20.000 dinara.

Predsednik je rekao da je pripremljena jedna potpuno nova mera.

- Za sva lica od 16 do 29 godina pripremali smo meru koja će se brzo realizovati, a to je mera naše podrške tim licima, kako bi oni u ovako teškim uslovima mogu da kažu da je država pokazala kako može da izdvoji sredstva za njih. Zato ćemo svim mladim koji imaju ličnu kartu do lica koja će do 2022. godine napuniti 29. godina, imaće pravo da se prijave za novčani iznos do 100 evra. Dovoljno je samo da se prijavite i ostavite novac u banci, i novac će leći do 1. februara - otkrio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike