Vučić na sastanku SNS-a u Novom Sadu poručio: "Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju" (FOTO)

17.07.2021

11:44 >> 14:53

0

Vučić je juče održao sastanak sa stranačkim odborima centralne Srbije i Kosova i Metohije u hali Čair

Vučić na sastanku SNS-a u Novom Sadu poručio: "Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju" (FOTO)
Copyright TANJUG/ SNS/ bg

U Novom Sadu završen je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine na kome je predsednik Srbije i lider stranke Aleksandar Vučić poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS.

TANJUG/ SNS/ bg

Pročitajte još

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

– Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavešteni sta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opstinama, gradovima i na nivou države – naveo je Vučić.

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba drzava, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.

TANJUG/ SNS/ bg

On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.

Ponosan je, kako je rekao, na postignuto, i poručio da će zato još jače da rade za narod Srbije.

– U SNS ima mesta za sve postene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima rasirenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu – rekao je Vučić.

On je istakao da nikada ne smeju ni da zaliče na one koji su, kako je naveo, svojom bahatošću, lopovlukom unistili i razorili Srbiju.

TANJUG/ SNS/ bg

– Oni su fabrike zakatancili, a mi ih otvaramo sirom Srbije… Borićemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, školu, za novo povećanje plata i penzija. Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju – rekao je Vučić.

Podsetimo, Vučić je juče održao sastanak sa stranačkim odborima centralne Srbije i Kosova i Metohije u hali Čair. Lider SNS dao je zadatke odborima, i istakao “da se pripremamo za Skupštinu stranke i izbore”. Svako od nas treba da zna šta su mu zadaci i da se bori za svoju stranku i za svoju zemlju, rekao je Vučić.

Sastanku su prisustvovali članovi odbora naprednjaka iz 17 okruga centralne Srbije i sa Kosova, kao i članovi Predsedništva stranke.

TANJUG/ SNS/ bg

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike