Predsednik Vučić obilazi šabački kraj: Prisutvovao završnici izgradnje važnog puta

22.05.2021

14:11 >> 14:26

0

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je šabački kraj, gde je prisutvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac

Predsednik Vučić obilazi šabački kraj: Prisutvovao završnici izgradnje važnog puta
Copyright Printscreen/Instagram/dr Aleksandar Pajic

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je šabački kraj, gde je prisutvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara, koji je država izgradila, preko JP “Putevi Srbije“, kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice.

Vrednost ove saobraćajnice je 366 kilometara. Predsednik Vučić, koji je nenajavljeno stigao u ovaj deo Srbije, lično se, u pratnji ministara Siniše Malog i Tome Momirovića, kao i direktora JP “Putevi Srbije“ upoznao sa stanjem putne infrastrukture u Mačvi i Pocerini. Obećao je izgradnju novog, takođe važnog puta od Jevremovca do Mačve, dužine više od 3 kilometra.

Predsednik Vučić je najavio da će se zdušno založiti za unapređenje i putne infrastrukture kao i vodovodne i infrastrukturne mreže u šabačkom kraju. Umesto 60 odsto, kako je bilo ranije reči, 80 odsto domaćinstava će dobiti kanalizaciju u ovdašnjim selima.

Printscreen/Instagram/dr Aleksandar Pajic

Pročitajte još:

Vučić je rekao da će doći ponovo u grad na Savi da se lično uveri šta je od najvaljenog učinjeno. Na velikoj podršci Šapcu, koji zahvaljujući njemu pored ostalog, očekuje i auto-put, zahvalili su mu se gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i narodni poslanik dr Boban Birmančević.

Opšta je konstatacija da Šabac nikada nije imao veću podršku, pomoć, ali i razumevanje države za sve vitalne interesa ovdašnjih ljudi, koji su ogromnom većinom podržali politiku Aleksandra Vučića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike