Predsednik Vučić: Biće zanimljiva nedelja, multimilioner koji je uzeo novac od naroda ima račune u više zemalja

14.03.2021

07:05 >> 11:19

0

Vučić kaze da nije siguran da će izbori biti do kraja godine, a da su naši izbori uvek slobodni

Predsednik Vučić: Biće zanimljiva nedelja, multimilioner koji je uzeo novac od naroda ima račune u više zemalja
Copyright Pink printscreen

Predsednik Srbije Aleskandar Vučić rekao je sinoć da je zanimljiva nedelja pred nama, jer će se videti da jedan multimilioner koji je novac uzeo od naroda ima račune ne samo na Mauricijusu i u Švajcarskoj, već i još ponegde.

-Jedan od tajkuna kaže da ima u Švajcarskoj, a nema na Mauricijusu, zato sam rekao biće zanimljiva nedelja. Ima na Mauricijusu, opljačkali novac od naroda, vode pod firmama, a korisnici su više njih iz familije -istakao je Vučić za tv Pink.

On je reagujući na izjave njegovih političkih protivnika o tome kako nemaju račune u inostranstvu, rekako ne pominjući njihova imena da i” žena što je najvise stranaka promenila radi, kako kaže kod multimilionera u firmi i prima ogromnu platu, kao i da pola botova koji kritkuju vlast rade u firmi tog tajkuna.

-A on sve te pare donosi sa Mauricijusa, Švajcarske, a uzeo od naroda. Kako čujem ima još ponegde, biće zanimljiva nedelja – rekao je večeras Vučić.

Povodom optužbi da on (Vučić) pravi hiperprodukciju skandala da bi zatrpao optuznicu za Jovanjicu, Vučić je ponovio da će odgovarati na poligrafu za sve što žele da ga pitaju o Jovanjici, ali da on i dalje nema račun ni u Švajcarskoj ni na Mauricijusu.

Pročitajte još

-Spreman sam na pitanja svih njih i partija da odgovorim, da spreme 50 pitanja za Jovanjicu, dovedu poligrafistu, donesu mašinu, gde god hoce, pozvaću 30 televizija -, kazao je Vučić dodajući da on neće donositi medicinsku dokumentaicju kao izgovor.

Kaže da hiljadu puta ponavljaju istu laž i da nema vremena da odgovori na sve, ali kada kaže da će odgovoriti za Jovanjicu onda kod njih nastaju šok i nervoza i to zbog Švajcarske i Mauricijusa.

Upitan da prokomentariše izjave političkih oponenata da će slobodni izbori biti do kraja godine i da će vlast otići u istoriju, Vučić kaze da nije siguran da će izbori biti do kraja godine, a da su naši izbori uvek slobodni.

On dodaje da nije siguran ni da će jedan tajkunski deo opozicije ni da učestvuje na izborima jer zna da neće dobiti ni tri odsto i onda unapred to govore misleći da će nesto da urade na ulici.

-To su sve multimilioneri i zaposleni u toj multikompaniji- kazao je.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike