Pogledajte: Jadna šiptarska policija sa dinamitom i dugim cevima pored golorukih i hrabrih Srba! (VIDEO)

21.09.2021

14:10 >> 18:14

0

Autor: M. I.

Kako se vidi na snimku, ova specijalna policija” je po svemu sudeći skupljena s koca i konopca”

Pogledajte: Jadna šiptarska policija sa dinamitom i dugim cevima pored golorukih i hrabrih Srba! (VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako pripadnici ROSU sa dugim cevima, noseći dinamit, prolaze pored Srba koji su okupljeni kod administratitvnog prelaza Jarinje.

Iako su pripadnici policije lažne države Kosovo naoružani “do zuba”, to nije uplašilo naše sunarodnike koji su tokom njihovog prolaska ponižavali i ismevali albanske “specijalce”. Time je još jednom potvrđena mudrost srpskog pesnika i filozofa Petra II Petrovića Njegoša da “boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka”.

pročitajte još:

Kako se vidi na snimku, ova “specijalna policija” je po svemu sudeći skupljena “s koca i konopca”, jer se na prvi pogled vidi da njeni pripadnici ne bi mogli da budu pripadnici specijalnih jedinica u bilo kojoj regularnoj policiji na svetu. Sama pojava ovih ljudi govori da se radi o kvazipoliciji lažne države čija je jedina namena da provocira pošten narod koji tu živi vekovima.

Podsetimo, pripadnici ROSU raspoređeni su juče na dva administrativna prelaza – Jarinju i Brnjaku.

Nezadovoljni građani okupili su se na prelazu i blokirali obe trake prelaza. Policija lažne države Kosovo pokušala je sinoć suzavcem da rastera okupljene Srbe, ali im to nije pošlo za rukom.

Sve je počelo kada su prištinske vlasti, protivno Briselskom sporazumu, donele odluku da se oduzimaju registarske tablice sa oznakama sa severa Kosmeta i da se vozilima sa oznakama iz centralne Srbije izdaju probne oznake i naplaćuju takse.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike