Palma dao izjavu u tužilaštvu povodom optužbi Tepićeve: Ovako gnusne laži moraju da se dokažu i neko od nas na kraju mora u zatvor

20.04.2021

10:34

0

Svaki dan ću zvati i ići u Tužilaštvo dok se ovo ne reši, kaže Marković

Palma dao izjavu u tužilaštvu povodom optužbi Tepićeve: Ovako gnusne laži moraju da se dokažu i neko od nas na kraju mora u zatvor
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i poslanik, dao je jutros iskaz u Višem tužilaštvu u Jagodini povodom optužbi koje je na njegov račun izrekla potpredsednica Stranke Slobode i Pravde Marinika Tepić.

Marković je po izlasku iz Tužilaštva rekao da je tražio da ide na poligraf, da ima apsolutnu podršku porodice i prijatelja i da će morati da se dokaže ko laže – Tepićeva ili on.

– Ovako gnusne laži moraju da se dokažu i neko od nas na kraju mora u zatvor – Marinika ili Palma! Svaki dan ću zvati i ići u Tužilaštvo dok se ovo ne reši, kaže Marković.

Na pitanje kako su njegova supruga, sinovi, prijatelji reagovali posle snimka koji je objavila Tepićeva, a na kojem ga neidentifikovani svedok optužuje za organizovano podvođenje maloletnica, Marković kaže da ima njihovu apsolutnu podršku.

– Pa oni me znaju više od 30 godina, naravno da mi veruju i znaju ko sam i šta sam. Pa da se tako nešto desi mojoj unuci, a imam tri unuke i dva unuka… pa, završio bih to po kratkom postupku! Čim sam pozvao Đilasa da kaže koliko ima para i da pokaže račune, poslao je dve žene da pričaju izmišljotine. Potpuno sam čist, naravno da sam spreman na poligraf, za razliku od Đilasa, a to sam rekao i u Tužilaštvu, izričit je Palma.

Marković je naglasio i da je zaštićeni svedok koji je na snimku čovek iz SSP, te da su to dokazali, a da Marinika to nije demantovala.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike