Oglasio se Čeda Jovanović nakon sinoćnjeg incidenta: U policiji sam dao izjavu, neću se navijačima sklanjati sa puta (VIDEO)

03.06.2021

05:41 >> 07:30

0

Kako je istakao, bacio je stolicu u izlog, jer oni smo taj jezik razumeju

Oglasio se Čeda Jovanović nakon sinoćnjeg incidenta: U policiji sam dao izjavu, neću se navijačima sklanjati sa puta (VIDEO)
Copyright Printscreen/TV Prva

Lider LDP Čedomir Jovanović sinoć je, nešto pre 22 sata, demolirao lokal brze hrane “Pončo” na  Novom Beogradu. Kako smo nezvanično saznali, on je dugo razgovarao sa policajcima, urlao na njih, šutirao policijski automobil, a potom su ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova smestili u službeni automobil i odveli na saslušanje.

Advokat Čedomira Jovanovića, Aleksandar Šćekić, otkrio je sinoć za “24sedam” zbog čega je njegov klijent demolirao lokal na Novom Beogradu, posle čega je uhapšen.

Šćekić kaže da je Čeda došao u lokal brze hrane, gde je zatekao grupu navijača Crvene zvezde koji ga, inače, “proganjaju” već neko vreme.

To je jutros potvrdio i Jovanović za TV Prva, i naveo da je nakon incidenta otišao u policiju da bi dao izjavu.

Kako je rekao,  bacio je stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga napali navijači.

Jovanović je potom dodao: “To nije prvi napad navijača na mene, neću im se sklanjati s puta.”

Kako je istakao, bacio je stolicu u izlog, jer “oni smo taj jezik razumeju”.

24sedam

Potom je dodao: “A to što je problem ovo staklo, a ne Beton hala i njihovo divljanje, to sa mnom ne može da prođe. Neka ne dolaze, da nisu dolazili, da me nisu napali, ne bi bilo ništa.”

Inače, ovo nije prvi put da je Jovanović akter nasilničkog ponašanja. On je prošle godine u julu fizički nasrnuo na pravnog zastupnika ambulante za rehabilitaciju “Fiziocentar” na Novom Beogradu Dejana Dubajića i ošamario ga. Tada je u njegovom društvu bila i supruga Jelena.

Pročitajte još

Na istom mestu lider LDP je nekoliko dana pre toga pretukao teniskim reketom vlasnika te klinike Žarka Ivkovića.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike