Odjeknula eksplozija u blizini Severne Mitrovice: Oštećeno staklo na automobilu

06.07.2021

17:22 >> 08:19

0

Autor: A.S.

Sumnja da su do sada nepoznate osobe koristile konopac koji je bio vezan za točak vozila, kako bi u trenutku polaska izvukli osigurač eksplozivne naprave

Odjeknula eksplozija u blizini Severne Mitrovice: Oštećeno staklo na automobilu
Copyright Ilustarcija/Profimedia

Eksplozija u naselju Suvi Do, u blizini Severne Mitrovice, odjeknula je danas oko 13 sati, a kao posledica iste oštećeno je zadnje staklo na jednom automobilu.

Na mestu događaja pronađeni su materijalni dokazi koji će biti korišćeni u daljem istražnom postupku, a na uviđaj su pozvane jedinice Kosovske policije za identifikaciju improvizovanih eksplozivnih naprava, kako bi utvrdili izvor eksplozije, prenosi Radio Mitrovica Sever.

Kako je navedeno u saopštenju Kosovske policije, sumnja da su do sada nepoznate osobe koristile konopac koji je bio vezan za točak vozila, kako bi u trenutku polaska izvukli osigurač eksplozivne naprave.

Pročitajte još:

Tužilac Osnovnog tužilaštva u Severnoj Mitrovici obavešten je o svim okolnostima slučaja i radnjama koje je preduzela policija, a slučaj je registrovan kao “izazivanje opšte opasnosti i oštećenje pokretne imovine”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike