Krivokapićeve ćerke se žale na bezbednost u Beogradu: Crnogorske službe procenjuju situaciju

29.06.2021

15:48

0

Autor: A.S.

Naš dalji boravak u Srbiji je neizvestan

Krivokapićeve ćerke se žale na bezbednost u Beogradu: Crnogorske službe procenjuju situaciju
Copyright Zdravko Krivokapić/Printscreen/Youtube

Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića uputile su danas medijima saopštenje u kome navode da se, nakon pisanja pojedinih beogradskih tabloida i “hajke koja je pokrenuta” na njihovu porodicu, a od danas, i na njih dve lično, ne osećaju sigurno i da su o svemu obavestile crnogorske institucije koje se bave bezbednošću.

One dodaju da je strašno da ih neko tera da napuste Srbiju.

– Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dve lično, učinila da se ne osećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji za nas neizvestan – navele su ćerke crnogorskog premijera.

Naglašavaju da su o svemu obavestile institucije koje se bave bezbednošću u CG.

– Trenutno smo u CG, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u CG procenjuju našu bezbednost – navele su one.

Krivokapićeve kćerke dodaju da razumeju da politika na Balkanu ponekad podrazumieva i poneku težu reč, ali, navode, da to što se kroz medije u Srbiji radi njihovoj porodici, više nije politika.

Pročitajte još:

– To je čist linč. Nas niko nije terao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo. Učinile smo to iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tera da napustimo državu i grad koje smo voleli kao svoje – navele su one.

Navode da žele da zahvale svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su ih zvali da im pruže podršku i kažu da su dobrodošle u Srbiji.

Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mesto u kojem želimo da zivimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike