Isprobala trik za kuvanje jaja, pa završila u hitnoj! Pet sati joj sanirali zastrašujuće povrede

25.04.2021 | 11:20 >> 12:45

Autor: Katarina Obradović

Trik je videla na televiziji gde je sve izgledalo jednostavno i bezopasno

Copyright Printscreen

Kako neke naizgled bezazlene stvari mogu poći naopako svedok je jedna žena iz Velike Britanije. Ejn Linč (35), mama dvoje dece, u jednom britanskom jutarnjem programu videla je trik za pripremanje poširanih jaja koji je rešila da isproba. Nije ni slutila da će je to odvesti direktno u hitnu pomoć.

Naime, trik je u tome da se jaje razbije u šolji u kojoj je malo vode. Šolja se potom stavi u mikrotalasnu i, navodno bi, za minut trebalo da dobijete savršeno poširano jaje.

Kada je to uradila voditeljka pred kamerama sve je bilo glatko i savršeno, a Ejn se zainteresovala i rešila da i sama tako pripremi jaja za doručak.

– U subotu ujutro smo moj suprug Džoni i ja ustali, spremili decu i ja sam krenula da spremam doručak. Napunila sam šolju vodom, razbila jaje i ubacila ga i ubacila šolju u mikrotalasnu na 60 sekundi. Jaje je bilo prekuvano, pa sam uradila isto to, ali ovog puta sam drugo jaje kuvala 50 sekundi. Kad je mikrotalasna završila, izvukla sam šolju i u narednoj sekundi jaje je eksplodiralo a ključala voda je završila na mojim grudima, licu i vratu. Počela sam da vrištim, Džoni me je odveo u kupatilo i počeo da me poliva ledenom vodom – kaže Ejn, koju je muž potom odvezao u urgentni centar.

Copyright Printscreen

Tamo su je zbrinuli, a ova mama priznaje da joj se sve vreme u glavi bilo to koliko je imala sreće što u tom trenutku nije držala neko od svoje dece.

Saniranje njenih nimalo naivnih povreda trajalo je pet sati i na svu sreću dobro se završilo, ali je rešila da fotografije postavi na Facebook kako bi upozorila sve koji nameravaju da isprobaju ovaj trik.

pročitajte još

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam