Kad se žena naljuti: Napravila sam njegov omiljeni kolač, ali sam umesto komadića čokolade stavila crni pasulj

05.04.2021 | 14:00 >> 09:14

Autor: Slavica Kalaba

Male, sitne pakosti, ili kako muškarci i žene kažnjavaju svoje partnere

Copyright Pixabay

Nema tog para koji se nije posvađao. Često se svađamo zbog nekih sitnica, nekih osobina koje nam smetaju a nekada i ne znamo zašto se svađamo i zbog čega se ljutimo. Tada smo skloni i malim „gadostima“ a Bord Panda je sastavio listu od podvala koje ljudi čine svojim partnerima i koje su objavili na društvenoj mreži Twitter.

Evo nekoliko:

-Muž me je danas razbesneo pa sa mu rekla da jedva čekam da vidim šta je isplanirao za sutrašnji poseban dan. Sada ga sa zadovoljstvom gledam kako se muči i preznojava pokušavajući da se seti koji je to poseban dan sutra. A uopšte nije poseban.

Copyright Pixabay

-Muž me je naljutio a onda je otišao da gleda TV. Skinula sam aplikaciju za daljinsko upravljanje televizorom i sada ga s vremena na vreme gasim. Sad misli da imamo duhove u kući.

-Jako sam se naljutila na muža i namerno sam prosula vodu ispred sudopere. Već je dva sata popravlja.

-Kad sam ljuta na muža, uključim svoj bežični miš u kompjuter i pokrećem ga po ekranu dok on igra igrice.

Copyright Pixabay

-Muž me razbesneo pa sam se ulogovala na njegov profil aplikacije za ocenjivanje piva i neka prosečna piva ocenila peticom.

-Muž me je naljutio pa sam napravila njegove omiljene čokoladne kolače ali sam umesto komadića čokolade stavili crni pasulj.

Copyright Pixabay

-Kad sam ljut na devojku, samo joj kažem da sam u kući video ogromnog pauka i ostavio ga da živi.

-Moj je muž opsednut našim novim automobilom i želi da bude  besprekorno čist. Zato sa sobom uvek nosim bočicu šljokica – u slučaju da me razbesni.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam