Svaka čast! Imaju 50+ godina i mladalački stil zbog kog ih na Instagramu vole i tinejdžerke

22.01.2021 | 12:20 >> 09:54

Autor: Z. A.

Kada porastemo, želimo biti kao one

Copyright Instagram

Kada se spomene stil starijih dama, prva na pamet svima pada vremešna Ajris Apfel, koja je zbog svoje otkačene grderobe koja obiluje bojama i detaljima postala modna i kulturna ikona. Iako je dame nepristojno pitati za godine, sve više je stilizovanih žena od 50 + godina koje same otkrivaju svoju krštenicu, a mi samo možemo reći, svaka čas! Mladalački duh kojim zrače ove fenomenalne žene nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

I samo potvrđuju tezu da su godine samo broj i razbijaju svaku predrasudu da ženama u tim godinama izgled nije toliko bitan, da ne mare više za modu itd. A svakako nije očekivano videti kako 50-godišnjakinje privlače pažnju upravo izgledom – posebno na platformi kojom dominiraju mladi ljudi.

možda će vas i ovo zanimati

Upoznajte žene koje odišu samopouzdanjem svakim postom i nepogrešivim, jedinstvenim stilom. One pokazuju da starenje treba prihvatiti s gracioznošću, samopouzdanjem i ubojitom odećom!

Renia Jazdzyk: @venswifestyle

Poljakinja s britanskom adresom i stilom! Njen stil uvek je složen i uglađen, ali mu nikad ne nedostaje originalnosti. Nadahnuće je kako uklopiti dizajnerske trendove u svakodnevni izgled, a da pritom ne izgleda kao kopija onoga što je prikazano na pistama. Prikazujući elegantnu stranu ležernih farmerica, Renijina kreativnost i ljubav prema modi vide se u svakom stajlingu.

Lyn Slater: @iconaccidental

Ako je zapratite, pratićete i besprekorno uređen moderni stil i šepurenje Njujorkom! Lyn kombinuje urbani senzibilitet s promišljenom smelošću i avangardom, s komadima dizajnera kao što su Comme des Garçons, Margiela i Yohji Yamamoto. Njen feed čine fotografije koje izgledaju kao da su stigle iz kampanje #oldCéline, te mnoštvo varijacija crvenog ruža i sunčanih naočara.

Linda Rodin: @lindaandwinks

Linda je stilistkinja i bivša poduzetnica, čiji je najnoviji poduhvat u modernim setovima povodac i ogrlica za četvoronožne prijatelje. Dakle, uz specifičan stil, donosi i mnogo slika njenih preslatkih sivih pudlica!

Arlinda McIntosh: @funkingafter50

Arlinda je kreativna direktorka i osnivačica vlastite modne linije. Instagram koristi kao inspirativni prikaz maksimalističkog stila i mode kroz svakodnevnu odeću. Takođe, koristi svoj lični profil kako bi predstavila svoje izložbene kreacije – od dramatičnih sukanja od tartana do složenih trapezastih stilova.

Sophie Fontanel: @sophiefontanel

Sophie je 50-godišnja modna novinarka i stilska kritičarka za pariski „L’Obs“. Njen stil utelovljuje izrazito francuski štih, vešto iskombinovan, apsolutno bez napora i neverovatno moderan – zna kako da nosi patike s upečatljivim gornjom delovima i kako da čitav stajling s leopard uzorkom izgleda ležerno.

Yasmin Furmie: @yasminfurmie

Nikad se nemojte ponašati u skladu sa svojim godinama! Njen stil mogli bismo opisati kao pomalo neobičan i otkačen – kombinuje komade na sasvim neočekivane načine.

Moon Lin: @ moonlin0106

Moon Lin ima 92 godine i prava je legenda. Pobornica je izuzetno otkačenog prikaza najzanimljivijih stilova ulične odeće, od grafičkih majica do otmenih kaputa, trenerki, neobičnih dodataka i tenisica.

Sarah Jane Adams, @saramaijewels

Upečatljive odevne kombinacije svoju zahvalnost pripisuju avanturama i globalnim putovanjima. Njen hipi-šik izgled kombinacija je antičkog nasleđa, komada sa buvljaka i jedinstvenih komada odeće iz dalekih zemalja.

Grece Ghanem, @greceghanem

Na Instagramu ima gotovo 250.000 pratilaca i zbog toga je tražena promoterka za uticajne velike brendove kao što su „Sephora“, „Club Monaco“ i „Farfetch“.

Melanie Kobayashi, @bagandabere

Ona najbolje zna kako da koristeći sadržaj svog ormana prenese određeno raspoloženje, stav ili identitet!

Colleen Heidemann, @colleen_heidemann

Njen upečatljiv stil prvi je snimio bloger i fotograf Ari Seth Cohen nakon što je 2011. upoznao Colleen u njenoj prodavnici u Kaliforniji. Od tada je postala modna muza i potpisala ugovor sa „Next Models“.

čitajte i

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: miss7.24sata.hr