Zlatni retriver odlučio da pomogne vlasnici da se okupa, a zbog "blaga" koje joj je doneo, ceo internet se smeje (VIDEO)

21.04.2023 | 10:11

Autor: Z.A.S.

Najbolje namere, koje baš i nisu najbolje

Copyright Freepik

Kućni ljubimci, a posebno psi, često svoje vlasnike prate svuda po kući, pa tako vlasnici pasa često ne mogu na miru da odu ni u kupatilo.

Ukoliko imate psa, velike su šanse da vam se nekada dogodilo da vaš ljubimac dok se kupate strpljivo sedi ispred kade ili tuš-kabine i čeka da završite, kako biste ponovo mogli da mu se posvetite.

Jedna tiktokerka je podelila simpatičan trenutak i pokazala na koji način joj njen zlatni retriver "pomaže" dok se ona kupa.

U snimku, koji je odmah postao viralan, vidi se kako pas stoji ispred kade u kojoj se nalazi njegova vlasnica i razmišlja, a potom odlazi do korpe za prljav veš i iz nje izvlači čarape (naravno, prljave), donosi ih do svoje vlasnice i baca u kadu.

"Nekada, kada vidim mamu u kadi, razmišljam šta bih mogao da učinim da se ona oseća još bolje i opuštenije, i znate šta, ljudi? Ja sam genije! Pogledajte ovo! Prljava čarapa direktno iz korpe za prljav veš. Mnogo će joj se dopasti. Ne, meni se mnogo dopada", piše u samom videu, u kojem se vidi retriver kako pokušava da izvuče čarapu iz kade, očigledno shvativši da je ona ipak previše vredna da je tek tako "pokloni".

@goldengirl_xena A treasure too good to give up #dogsoftiktok #goldenretriever ♬ original sound - goldengirl_xena

Video je pogledalo više od 2,7 miliona ljudi, a mnogi su ga i prokomentarisali.

"On je pravo blago",
"Donosi ti poklone",
"Zlatni retriveri su najbolji psi", glase neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam