Kakvi su u krevetu muškarci koji nose uniforme? Ko je strastven, a ko spor?

04.12.2023 | 22:21

Autor: K. B.

Muškarci u uniformi često se smatraju boljim ljubavnicima prema jednom američkom istraživanju

Copyright Profimedia

Različite profesije utiču na njihov seksualni život, stvarajući utisak gotovo kao afrodizijak kod žena. Evo kako su dame opisale svoje ljubavnike:

Vojnici

Vojnici su strastveni ljubavnici, teško prihvataju nezainteresovanost partnerke za seks. Iako ne pokazuju izuzetnu izdržljivost, umeju dobro "zagrejati" svoje partnerke. Vole nežnost, pažnju i znaju uzvratiti ljubav.

Policajci

Policajci se smatraju dobrim ljubavnicima, ali iznenađujuće vole nežnost i mazanje. Iako su vešti u oralnom seksu, posvećuju malo pažnje predigri i pokazuju se sebičnima, stavljajući svoje zadovoljstvo iznad partnerkinog.

Vatrogasci

Vatrogasci se ističu u korišćenju seks-igračaka, voleći da nagovaraju partnerke. Iako su strastveni, žene se žale da su ponekad naporni i da seks s njima može biti prekratak.

Profimedia
 

Lekari

Lekari su nežni i romantični u krevetu, vešti u oralnom seksu, ali skloni kraćem trajanju seksualnog odnosa. Ipak, aktivni su i često se upuštaju u seks.

Radnici (posebno zanatlije)

Radnici, posebno zanatlije, su radoznali u seksu i često iznenađuju svoje partnerke novim idejama. Nisu nužno najveštiji, ali pružaju avanturistički pristup seksu.

BONUS VIDEO:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam